Szabadalmak, termékek

A Solumium a világ egyik leghatékonyabb fertőtlenítő szere. Hatóanyaga a hipertiszta klórdioxid,  melynek gyártása magyar találmányon alapszik.

http://www.solumium.com/termekeink/

http://www.solumium.com/video/dunatv_mentor/?lang=hu

VD csavatimplantátum

A VD DENTAL PROTESIS SYSTEM Kft. hosszú munkájának eredményeképpen bemutatja a VD csavarimplantátumot. Egy rendszer, amely praktikusságával, egyszerű műtéttechnikájával, megfelelő árszintjével új távlatokat nyit a fogorvosi implantológiában. Több éve folyó vizsgálataink és kísérleteink eredményeképpen egy olyan titán-ötvözetet hoztunk létre, amely eleget tesz a legszigorúbb nemzetközi szavbányoknak. (ISO NR: 5832)kedvező fajsúlyú, korrózióálló, mérsékelt hővezetőképességű, nagy szakítószilárdságú, magas ízközömbösségű, biokompatibilis

Alkalmazási területe

Optimális használata magas és széles állkapocsgerincnél nagyfokú biztonsággal lehetséges, de megfelelő mérlegelésnél a felső állcsontba is implantálható.

A VD implantátum alkalmazásához fűződő előnyök

Behelyezése műtéttechnikailag könnyen elsajátítható A csontveszteség rendkívül csekély. Speciálisan kiképzett menetével a behelyezéskor enyhe kompressziót gyakorol a csontra, ezáltal fokozza a csontosodást, így a reossifikációs intervallum lerövidül.